16 d’oct. 2009

Anem al concert de Raimon a l’Auditori (26 de novembre)


El grup de les tertúlies surt de la Biblioteca!

Arran de l'èxit que va tenir l'any passat la trobada de Clubs de Lectura que es dugué a terme al Teatre Nacional, des de la xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona s’ha cregut convenient fer una nova trobada per commemorar els 50 anys de l'inici de la Nova Cançó catalana i s’han posat en contacte amb Raimon, un dels cantautors més conegut i emblemàtic d'aquest moviment, perquè ens ofereixi un recital, acompanyat dels seus músics, a l'Auditori de Barcelona.

La sortida del grup de lectura serà el dia 26 de novembre i l’acte es farà a l’Auditori ja que té un aforament més ampli que el TNC i permet que hi puguin assistir els clubs de lectura del conjunt de la província, en el benentès que és una activitat adreçada a aquests col•lectius que cada mes es reuneixen per parlar de llibres i per compartir amb la biblioteca les seves experiències com a lectors.

14 d’oct. 2009

Propera tertúlia: 29 d'octubre, 19.00 h

Comencem la nova temporada del club de lectura amb una novel·la de molt d'èxit aquest any, Olor de Colònia de Sílvia Alcàntara. Després de trobar-nos el dia 1 d'octubre i repartir els llibres, esperem veure'ns el dia 29 a les 7 del vespre per compartir les nostres opinions sobre la novel·la.