15 de des. 2011

Després de "la fi" comencem l'any amb aires nous!

L'últim dia que ens vam trobar, l'1 de desembre, va ser per comentar la lectura de l'obra de David Monteagudo Fin. Demanem disculpes per no haver actualitzat el bloc amb anterioritat, però ens ha estat impossible.

Volem deixar constància que la tertúlia sobre Fin va donar molt de si, amb opinions de tota mena, des d'aquells a qui la lectura va enganxar molt des del principi fins als que el van llegir per veure com es resolia la intriga, sense deixar de banda aquells a qui no va acabar de convèncer. A més, es van manifestar diverses opinions sobre el final de la novel·la, que no revelarem per no aixafar-lo a cap dels lectors que encara no hi han arribat. Trobareu més informació sobre la sessió al bloc conjunt dels clubs de lectura http://elsnostresclubs.wordpress.com.

Aquesta entrada, però, va bàsicament destinada a desitjar-vos bones festes i recordar-vos que el proper llibre que comentarem a les tertúlies serà Lluna de paper, d'Andrea Camilleri, no sense abans fer una "sessió extra de Nadal" per comentar uns textos de dones que han estat maltractades, com un dels actes del dia contra la violència de gènere. Això serà avui, 15 de desembre, a les 19.00 hores a la Biblioteca. Us hi esperem!

Ens retrobarem, doncs, el 26 de gener amb Andrea Camilleri i les seves intrigues a la cartera del nou any. Esperem que tingueu unes molt bones festes!!!!

1 comentari:

imma ha dit...

Hola.
Doncs la veritat és que començar la tertúlia de l'any amb La lluna de paper, ha estat tot un plaer. Plaer que possiblement no pugui compartir aquesta tertúlia amb vosaltres avui i és per això que voldria fer-vos arribar el meu parer. En Camilleri sap posar el punt d'intriga de la novel·la equilibrat amb trets irònics i divertits. M'ho he passat molt bé llegint-la i és una de les poques vegades que, malgrat la cruesa dels fets que esdevenen als protagonistes, hi ha personatges que m'han fet riure sola una bona estona. Penso que és l'estil de l'autor retratar també la societat del sur d'Italia, que dona bastant per escriure novel·les policiaques. Ha estat una bona lectura.