28 de maig 2010

El 17 de juny, fi de curs!

Tard o d'hora tot s'acaba... Després de la tertúlia d'ahir dedicada a Les filles del fred, de Camilla Läckberg, ens acostem al final del curs 2009-2010.

Aquest curs, un cop més, ens ha servit per acostar-nos a autors nous per a alguns, a autors consagrats, a autors debutants, a temes coneguts i temes per conèixer, etc. Durant aquest mesos hi ha hagut llibres que ens han agradat més i d'altres menys, en alguns ens hi hem capbussat de ple sense por, en altres ocasions hi hem anat entrant de puntetes, recelosos, i fins i tot hem rigut i hem plorat! Però el que és segur és que hem passat unes quantes bones estones, primer llegint en solitari i després compartint els nostres parers tots junts a la Biblioteca. Per això, no puc fer res més que encoratjar-vos a continuar llegint i a continuar venint a les tertúlies, per anar-nos enriquint i coneixent nous mons o redescobrint-ne de vells. Sí, és veritat que tot s'acaba, però esperem que al setembre recomenci un altre cop!

De moment, però, i per acabar aquest curs seguint la "tradició" ens trobarem el dijous 17 de juny a les 18.00 hores per veure junts la pel·lícula La duda i fer una mica de berenar. No hi falteu!!

Cinefòrum: "La duda"
Dia: dijous 17 de juny
Hora: 18.00 h (atenció, una hora abans de l'habitual!)
Lloc: la Biblioteca, per descomptat.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé almenys podré gaudir una estona de la vostra companyia. Ja que a l'ultima tertulia no vaig poder venir... No volia que ningu m'espatlles el final del llibre jejejeje.
Doncs ens veiem el 17 a les 18h a la biblioteca.

Això del blog esta super bé i ara a sobre ens avisa al nostre correu.
FELICITATS JUDIT!!!!!!!!!!!

Montse Vendrell

imma ha dit...

Hola,
Doncs a l'última tertúlia tampoc vaig venir, i no només perque tenia l'agenda a tope, sino perque com la Montse, no volia saber el final del llibre abans dacabar-lo.
ens veiem doncs el dia 17.
salut

Imma Ferret