10 d’abr. 2013

La Grècia de Màrkaris i la nostra situació

A l'última tertúlia vam poder mantenir una encesa discussió sobre els temps actuals, tan difícils, que estem vivint. En el seu llibre Petros Màrkaris retrata la situació de Grècia, que cada vegada més ens obre els ulls davant de la nostra. Sabem que no hi ha cap país igual que cap altre, però les notícies que van apareixent cada dia als mitjans de comunicació i la realitat de cada dia, amb l'augment de l'atur i les dificultats econòmiques de moltíssimes famílies, ens desperta un gran sentiment d'indigació i també d'impotència. Tot això es va fer ben evident en la tertúlia sobre el llibre Amb l'aigua fins al coll, un títol molt eloqüent!

D'altra banda, el 25 d'abril us esperem per participar en la tertúlia sobre la primera novel·la de Mercè Foradada, En el prestatge. L'autora vilanovina és l'escollida per a la trobada de clubs que es farà al juny a Vilanova i la Geltrú. Més informació a la pàgina dels nostres clubs, on també trobareu una entrevista a l'autora, en relació amb un altre dels seus llibres, Bruixes.

1 comentari:

imma Ferret ha dit...

Referent a la tertúlia prevista per demà, sento dir que no hi podré assistir una vegada més. He de reconèixer que el llibre de la Mercè Foradada no l'he acabat encara. M'està costant força entrar en aquesta lectura, tot i que reconec que té la seva "Gràcia", fent reflexions a l'entorn de la literatura. Però l'estil emprat no fa que sigui una lectura àgil. Bé, espero poder-la acabar per la trobada de clubs. Bona tertúlia i bona lectura.

Imma Ferret